Autó Derzbach Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA OCTAVIA nyert a „Best cars” olvasói felmérésen
2019.02.14.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA OCTAVIA nyert a „Best cars” olvasói felmérésen

› Az „auto motor und sport” magazin olvasói hetedik alkalommal a ŠKODA OCTAVIA-t szavazták meg a legjobb autónak az import kategóriában› A világszerte több mint 388 000 kiszállított OCTAVIA-val, csak Németországban 58 ezer új regisztrációval, a modell 2018-ban ismét a márka legnépszerűbb autójának bizonyult› Minden motor megfelel az Euro 6d TEMP kibocsátási szabványnak; Virtuális műszerfallal is rendelhető

Best cars

Mladá Boleslav / Budapest, 2019. február 14. – A ŠKODA OCTAVIA-t az „auto motor und sport” magazin olvasói ismételten az első számú importált kompakt autónak választották. Ez a hetedik alkalom, hogy a dinamikus tér-csoda nyerte el a rangos díjat a kategóriájában. Az OCTAVIA-t az ügyfelek is rendkívül jól fogadták: ismét a márka bestsellere volt Németországban, 58844 új regisztrációval 2018-ban.

 

A ŠKODA AUTO vezérigazgatója, Bernhard Maier azt mondja: „A teljes ŠKODA csapat nevében köszönetet szeretnék mondani minden „auto motor und sport” olvasónak, aki a márkánk ikonjaként megszavazta az OCTAVIA-t. Számunkra ez egy nagy motiváció arra, hogy folytassuk az általunk kitaposott utat. Pontosan ez az, amit mi teszünk azzal, hogy 2022-ig több mint 30 új modellt hozunk ügyfeleinknek.

 

A „auto motor und sport” magazin olvasói a 43. alkalommal szavaztak a „Best Cars” címért. Ebben az évben 11 kategóriában 385 modell küzdött a megszerezhető díjakért. A kompakt gépkocsik közül a ŠKODA OCTAVIA ismét megnyerte az import kategóriát, elhódítva az összes leadott szavazat 16,6%-át. Az OCTAVIA immár hetedik alkalommal nyert osztályában az import kategóriában.

 

Azonban a ŠKODA OCTAVIA nemcsak az „auto motor és sport” olvasók körében népszerű. A legendás modellsorozat első darabjai 1959 januárjában, pontosan 60 évvel ezelőtt gurultak le a Mladá Boleslav-i üzem gyártósoráról. A modern idők első ŠKODA OCTAVIA generációja 1996-ban debütált, az összetéveszthetetlen dizájnnal és az aktív és passzív biztonság magas szintjével azonnal elismerést váltott ki. A ŠKODA OCTAVIA több piacon is komoly hagyományokkal bír. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy 1959 óta közel 6,5 millió OCTAVIA hagyta el a gyártósorokat. A tavalyi évben több mint 388000 járművet szállítottak ki az ügyfelek számára a márka legnépszerűbb modelljéből világszerte.

 

ŠKODA OCTAVIA modern motorokkal és fejlett konnektivitással

A ŠKODA OCTAVIA bizonyított erősségeivel és új tulajdonságaival tartós sikertörténetet ír. Az átlag feletti férőhely, a kiváló funkcionalitás, a kiterjedt biztonsági és kényelmi berendezések sora, valamint a kiváló ár-érték arány miatt a kompakt modell, melyet szedánként vagy kombiként használnak, új mércét állít fel az osztályában. Emellett a jelenlegi generáció az első OCTAVIA, amely a “ŠKODA Connect mobil online” szolgáltatásait használja. Fejlett csatlakozási lehetőségek segítenek a vezetők és az utasok számára, hogy vezeték nélkül csatlakozzanak az internethez és mindig online legyenek. A virtuális műszerfal az OCTAVIA egyik legfrissebb eleme: az opcionális rendszer lehetővé teszi a vezető számára, hogy testreszabja a műszerfal kijelzőit.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.