Autó Derzbach Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Videón a ŠKODA KODIAQ RS első részletei
2018.09.14.
Újdonság a ŠKODA-ról

Videón a ŠKODA KODIAQ RS első részletei

› A KODIAQ sportos csúcsmodellje a 2018-as Párizsi Autószalonon tartja világpremierjét› A ŠKODA első, már alapkivitelben teljes-LED fényszórókkal és virtuális műszeregységgel (Virtual Cockpit) készülő SUV-modellje› Első alkalommal rendelhető ŠKODA SUV-modellhez a feláras exkluzív Race-kék fényezés› Még közvetlenebb motorhang-élmény a dinamikus hangerősítés (Dynamic Sound Boost) révén

Kodiaq RS

Mladá Boleslav/Budapest, 2018. szeptember 13. - Még a 2018-as Párizsi Autószalon (Paris Motor Show) alkalmával tartandó, októberi hivatalos világpremierje előtt leleplezte a ŠKODA új nagyteljesítményű SUV-modellje, a ŠKODA KODIAQ RS számos részletét. Videóban tekinthetők meg egyebek mellett a teljes-LED fényszórók, a virtuális műszeregység (Virtual Cockpit), valamint az új dinamikus hangerősítés (Dynamic Sound Boost) technikája, amely intenzív és még sportosabb hangaláfestéssel kíséri a KODIAQ RS dinamikus karakterét.

 

A ŠKODA történetének legerősebb sorozatgyártású dízelaggregátjával (176 kW/ 240 LE), az összkerékhajtással és az adaptív futóművel a márka első nagyteljesítményű (High-Performance) SUV-modellje következetesen a sportosság jegyében született. E dinamikát a már alapkivitelben kínált, kristályhatású teljes-LED fényszórók és a ŠKODA jellegzetes formai nyelvezete emeli ki még jobban. A videóban a feláras Race-kék metálfényezés is látható, amely a KODIAQ RS kínálatában rendelhető első ízben ŠKODA SUV-modell számára.

 

Új, sportos elrendezés a virtuális műszeregységen

A ŠKODA KODIAQ RS szériafelszereltségét bővíti a szénszálerősítésű műanyag (karbon) hatású és az egyéni igények szerint beállítható virtuális műszeregység (Virtual Cockpit). A további, ötödik megjelenítési üzemmódban sportos stílusban a fordulatszámmérő és a sebességérték áll a középpontban.

 

A ŠKODA első modelljeként kínálja a KODIAQ RS az új dinamikus hangerősítés (Dynamic Sound Boost) technikáját. Az ötletes rendszer a motorszabályzó elektronika adatai alapján a választott menetprofil függvényében változtatja, illetve erősíti a motor hangját. Az eredmény vonzó és érzelmekben gazdag hangzásélmény, amely még élvezetesebbé avatja a ŠKODA KODIAQ RS vezetését.

 

A ŠKODA KODIAQ RS októberben, a 2018-as Párizsi Autószalon alkalmával tartja világpremierjét a nagyközönség előtt.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.