Autó Derzbach Hírek

Aktuális híreink

 • skoda
  Újdonság a Škodától 2022.09.23.

  A ŠKODA bemutatta a fenntartható mobilitás felé vezető útitervét

  Töretlenül folytatja a ŠKODA AUTO a vállalat szén-dioxid-mentesítését, amit „NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030” koncepciója keretében holisztikus cselekvési tervvel is támogat. Az elektromobilitási átállás felgyorsítása mellett az akkumulátorhajtású elektromos járművek hosszú távon fenntartható előállítása és üzemeltetése áll a középpontban, a kapcsolódó beszállítói láncolatokat is beleértve. Ennek megvalósítása érdekében a ŠKODA továbbra is elkötelezett például az újrahasznosítható anyagok alkalmazása, illetve az elektromos járművek nagyfeszültségű akkumulátorainak következetes újrahasznosítása mellett.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.08.15.

  Optimalizált akkumulátormenedzsment és infotainment – ME3 szoftverfrissítés a ŠKODA ENYAQ iV számára

  Az ENYAQ iV korábban kiszállított példányaira már telepíthető a szoftverfrissítés a ŠKODA márkaszervizekben. Az akkumulátormenedzsment frissítése, illetve számos fejlesztés a Digital Cockpit műszeregység, a Head-up kijelző, az infotainment-rendszer és a ŠKODA Connect online-szolgáltatások számára.A legtöbb jövőbeni szoftverfrissítés távoli (Over-the-Air) frissítésként érkezik.Az ENYAQ iV család a hetedik legnagyobb darabszámban értékesített tisztán elektromos, akkumulátorhajtású modell Európában.„Bestseller” Csehországban, Szlovákiában, Finnországban, Dániában és Hollandiában.Mladá Boleslav/Budapest, 2022. augusztus 16. – Máris telepíthető a már kiszállított ŠKODA ENYAQ iV modellekre a ŠKODA AUTO új ME3 szoftververziója. A frissítés az akkumulátormenedzsment optimalizálásával nagyobb hatótávot tesz lehetővé valós menetkörülmények között, emellett az új szoftver számos fejlesztést kínál a Digital Cockpit műszeregység, a Head-up kijelző, az infotainment-rendszer és a ŠKODA Connect online-szolgáltatások számára. Az ügyfelekkel a helyi ŠKODA partner veszi fel a kapcsolatot időpontegyeztetésre az új szoftver díjmentes telepítéséhez, amely mintegy öt órát vesz igénybe a műhelyben. Ettől kezdve a jövőbeni frissítések többsége távoli (Over-the-Air) update formájában érkezik majd. A ŠKODA ENYAQ iV és a ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV új példányai már gyárilag rendelkeznek az új szoftverrel.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.08.10.

  70 éves a ŠKODA 1200 – Teljes acélkarosszéria a szélcsatornából

  1952. július 11-én az első sorozatgyártású ŠKODA 1200 Sedan a márka első teljes acélkarosszériás modelljeként gördült le a Mladá Boleslav-i szerelőszalagról. A pontonkarosszéria egyaránt tágas belteret biztosított a vezető, az utasok és csomagjaik számára. A fejlesztők Prága-Letňany szélcsatornájában optimalizálták az 1:5 és 1:10 méretarányú modellek formáját. 1961 őszéig összesen 67 071 ŠKODA 1200/1201 személyautó, illetve haszonjármű készült Mladá Boleslavban, Kvasinyban és Vrchlabíban.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.07.25.

  Bemutatta VISION 7S koncepciómodellje első beltér-dizájnrajzát a ŠKODA

  Akár hét személy számára is elegendő hely és kétféle beltér-konfiguráció. Haptikus és digitális kezelőelemek kiegyensúlyozott aránya. Innovatív formai nyelvezet jellemzi a letisztult, egyszerű és funkcionális kialakítást, az intuitíven kezelhető digitális technikákat és a hosszú távon fenntartható módon előállított anyagokat. Mladá Boleslav/Budapest, 2022. július 26. – Újabb betekintést kínál megújult formai nyelvezetébe a ŠKODA AUTO, VISION 7S tanulmánymodellje első beltér-dizájnrajzán mutatja be, ahogy merőben újszerű, széleskörűen variálható utastér-architektúrájával e tágas jármű akár hét személy számára is elegendő helyet kínál. A minimalista stílusú belteret hosszú távon fenntartható módon előállított anyagok jellemzik. Az új dizájnnyelv autentikus módon kínál magasfokú funkcionalitást és intuitív kezelést a digitális világban.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.03.31.

  Magyar Év Autója 2022: a ŠKODA Octavia e-TEC az év üzleti autója

  Budapest, 2022. március 31. – Az idén harmadjára megrendezésre került Év Magyar Autója verseny kiírásában a ŠKODA egyik legnépszerűbb modellje, az Octavia komoly eredményt ért el: a modell e-TEC, azaz mild hibrid verziója lett a Magyar Év Autója 2022 díj üzleti autók kategóriájának nyertese. Az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett versenyben a szakmai zsűri értékelése alapján lett első az Octavia e-TEC, megelőzve ezzel a kategóriájában induló másik négy modellt.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.03.01.

  Optimális gyalogosvédelem: Nem mindennapi fejlesztések a ŠKODA AUTO-nál

  A ŠKODA-nál elsődleges szempont a teljes modellskálára kifejlesztett aktív és passzív biztonságA karosszéria különleges dizájnelemei, valamint a különböző asszisztensrendszerek növelik a gyalogosok és kerékpárosok biztonságát az utakon.Már 2011 óta végeznek átfogó fizikai teszteket a gyalogosvédelmi rendszereket ellenőrző laboratóriumban.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.02.20.

  Különleges MONTE CARLO változattal teszi teljessé a ŠKODA a FABIA új, negyedik generációjának kínálatát.

  A kezdetben kizárólag a FABIA számára bevezetett, jól csengő név immár 2011 óta képviseli a sportos életstílust, a márka e legendás ralin aratott számos sikerének állítva emléket. Karosszériájának fekete részletei az új FABIA dinamikus megjelenését erősítik, míg belterét vörös stílusjegyek, a kartámaszokon és a műszerfalon pedig karbonhatású felületek határozzák meg. A FABIA MONTE CARLO négyféle motorváltozattal rendelhető, amelyek az 59 kW (80 LE) és 110 kW (150 LE) közötti teljesítménytartományt ölelik fel.

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.02.16.

  ŠKODA 1100 OHC Coupé: egy versenyautó teljeskörű újjáépítése

  A ŠKODA 1100 OHC Coupé két példánya 1959/1960-ban készültA továbbfejlesztett áramvonalas kupé formavilág és a kisebb, 555 kilogrammos súly tökéletes bizonyíték a ŠKODA csapat magas szintű műszaki szakértelméreHagyományos gyártási technikák és a legkorszerűbb technológiák kombinációjával végezte a ŠKODA AUTO Prototípus Központja a jármű újjáépítését a korabeli dokumentumok alapjánA ŠKODA 1100 OHC Coupé (1959) kiegészíti a járműnek a ŠKODA Múzeum kollekciójában szereplő, 1957-es nyitott karosszériás változatát

 • skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.02.13.

  A ŠKODA OCTAVIA nyerte a 2022-es „Best Cars” olvasói szavazást

  Tizedik alkalommal ünnepelhetett az OCTAVIA a német „auto motor und sport” magazin olvasói szavazásánA cseh autógyártó legkeresettebb modellje megvédte címét az import autók kompakt kategóriájábanTöbb, mint 100 000 olvasó és online látogató vett részt a 46. alkalommal megrendezett olvasói szavazáson

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.