Autó Derzbach Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA lett a legsikeresebb márka a 2021-es Auto Trophy olvasói szavazáson
2021.11.30.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA lett a legsikeresebb márka a 2021-es Auto Trophy olvasói szavazáson

A ŠKODA az eddigi legkiemelkedőbb eredményét érte el az Auto Trophy olvasói szavazáson nyolc díjat bezsebelveA FABIA kapta a Legjobb import jármű címet a városi autók/kisméretű járművek kategóriábanAz OCTAVIA került a ranglista élére az import kompakt járművek kategóriábanA ŠKODA KAMIQ-ot szavazták meg a maximum 25 ezer eurós értékű legjobb import városi terepjárónakA SUPERB luxus kategóriában aratott sikert és a közepes méretű modell a legjobb ár-érték arány kategóriában is első helyezett lettAz ENYAQ iV bezsebelte a maximum 50 ezer eurós értékű E-SUV kategória díját import és összesített győztesként isA legjobb import márka: az olvasók nyolcszor is a ŠKODA márkának szavaztak bizalmat és szavazták meg győztesként

skoda

Mladá Boleslav / Budapest, 2021. november 29. – A ŠKODA nyolcszoros győzelmével minden márkánál több díjat tudhat magáénak a német Auto Zeitung magazin által meghirdetett 34. Auto Trophy 2021-es olvasói szavazáson. Így a ŠKODA az olvasói szavazás történetének legtöbb díjával büszkélkedhet. A FABIA maga mögé utasította a többi import járművet a városi autók/kisméretű járművek kategóriában, miközben az OCTAVIA megszerezte az első helyet az import kompakt modellek kategóriájában. A KAMIQ-ot a legjobb, maximum 25 ezer eurós értékű városi terepjárónak választották az import besorolásban, míg a SUPERB beseperte a luxus kategória, valamint a legjobb ár-érték arány díját. Az ENYAQ iV elnyerte a maximum 50 ezer eurós értékű E-SUV kategória díját import és összesített győztesként is. Az olvasók a ŠKODA-t jelölték a legjobb import márkának.


A német Auto Zeitung magazin 12 126 olvasója és online követője adta le a voksát: a 34. alkalommal megrendezett Auto Trophy szavazáson ők választottak 248 modell és 138 márka közül 36 kategóriában. A ŠKODA nyerte el a Legjobb import márka címet a szavazatok 34,9 százalékával. 2014 óta sorozatban ez a nyolcadik alkalom, hogy a cseh járműgyártó nyerte el a kitüntetést az olvasói szavazáson.

A városi autók/kisméretű járművek kategóriában a ŠKODA FABIA megőrizte a győzelmét az import járművek mezőnyében és a szavazatok 29,6 százalékát szerezte meg. A népszerű kisautó negyedik generációja a Volkswagen Csoport Moduláris Keresztmotoros Koncepcióján (MQB-A0) alapszik és kategóriájában a legtágasabb. A már eleve tágas csomagteret 330 literesről 380 literesre növeltük. Az új modell a korábbinál jóval kényelmesebb és korszerű biztonsági, valamint vezetéstámogató funkciókkal rendelkezik.


A ŠKODA OCTAVIA-nak ez már a 14. Auto Trophy díjkiosztója

A ŠKODA OCTAVIA folytatja a nyerő szériáját az idén is, hiszen a kompakt modellek kategóriagyőztese lett a legjobb import járműként: a voksolók 28,9 százaléka szavazott rá, ezzel megszerezte az első helyet. A legtöbb járművet értékesítő cseh járműgyártónak sorozatban az idei a nyolcadik Auto Trophy díja és 14. győzelme. Az OCTAVIA család negyedik generációja minden korábbinál energiahatékonyabb és fenntarthatóbb, mivel a márka a modell történetének egyik legsokoldalúbb vezetői profilját kínálja: a TSI benzines motorok és az EVO turbódízelek mellett az OCTAVIA iV hálózatról tölthető hibrid meghajtással is kapható, míg a lágy hibrid technológiával rendelkező OCTAVIA e-TEC-kel és a földgázmeghajtással rendelkező OCTAVIA G-TEC-kel egészül ki.


A ŠKODA KAMIQ az első Auto Trophy díját röviddel a piaci bevezetését követően kapta meg 2019-ben és a 2020-as, 2021-es évben is hasonló sikereket ért el: az olvasói szavazatok 32,5 százalékát nyerte el, így a maximum 25 ezer eurós értékű városi terepjáró kategóriában az első helyre került. A modell a cseh járműgyártó SUV családjának alsó szegmenséhez tartozik. A KAMIQ-ban ötvöződnek az erre a járműtípusra jellemző előnyök, például magasabb ülések, valamint a kompakt járművek megszokott agilitása.


A ŠKODA SUPERB minden modell közül a legjobb helyezést érte el ár-érték arányban

A ŠKODA SUPERB ismételten kiemelkedő eredményt ért el az 2021-es Auto Trophy szavazáson: a közepes méretű modell két kategóriában is tarolt. Egyrészt a luxus kategóriában, ahol csaknem minden negyedik szavazó (24,7%) emellett a modell mellett tette le a voksát. Másrészt a szavazók 29,2 százaléka szerint a SUPERB az első számú jármű, ha ár-érték arányról van szó. Az átfogó felszereltség része a LED-Mátrix fényszórók és számos korszerű vezetéstámogató rendszer. A meghajtási lehetőségekként a modern és gazdaságos TSI és TDI motorok, valamint a SUPERB iV hálózatról tölthető hibridmeghajtás választható.

Az ENYAQ iV két díjat is magáénak tudhat: az elektromos SUV import kategóriában és összesített győztesként is díjat szerzett

A ŠKODA ENYAQ iV második alkalommal szállt versenybe az Auto Trophy díjakért. 2020-hoz hasonlóan a teljesen elektromos SUV idén ismételten elnyerte az Auto Zeitung magazin olvasóinak és online követőinek szimpátiáját és a szavazatok 33,9 százalékával megnyerte a maximum 50 ezer eurós értékű elektromos SUV kategória díját. Egyúttal megnyerte a versenyt ebben a szegmensben, mert a voksok 24,6 százalékával az összesített győzelem is az övé lett. A ŠKODA modellcsaládjának új zászlóshajója a ŠKODA-tól elvárható tágas belső térrel rendelkezik, valamint tükrözi a márka szenvedélyes stílusát is. A belső térben az új Dizájnválogatás helyettesíti a hagyományos felszereltséget és a letisztult, új ajánlati struktúrának köszönhetően mindössze néhány kattintással konfigurálhatja az Ön számára ideális járművet.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.