Autó Derzbach Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA SCALA új beltéri koncepcióval
2018.11.13.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA SCALA új beltéri koncepcióval

› Az új kompakt modell a VISION RS koncepció érzelmi alapú belső kialakításának nyelvét alkalmazza› Az ergonómia és a modern dizájn találkozása a tágas terekkel és a kategória legnagyobb csomagterével› Virtuális műszerfal és infotainment rendszer a kategória legnagyobb kijelzőjével› Különleges szemcsézetű felületek és prémium minőségű üléshuzatok melyek Suedia anyagokból készültek› A ŠKODA SCALA világpremierjére 2018. december 6-án Tel Avivban kerül sor

Scala

Mladá Boleslav/Budapest, 2018. november 12. - Egy rajz nyújt első bepillantást az új ŠKODA SCALA utasterébe. Az új kompakt modell lesz az első ŠKODA, amely az infotainment rendszer legfrissebb generációját tartalmazza, egy magasra pozicionált szabadon álló kijelzővel a vezető közvetlen látóterében. Az opcionális digitális műszerfal a legnagyobb kijelzővel rendelkezik a kategóriában. Az új belső kárpitokkal és prémium anyagokból kialakított nagyméretű belső tér mellett a ŠKODA SCALA a szegmens legnagyobb csomagterét kínálja, mely 467 literes.

 

Az új ŠKODA belső koncepció követi a ŠKODA VISION RS koncepcióautó által meghatározott irányt. Ez az érzelmekre alapuló dizájn elsőként a ŠKODA SCALA utasterében mutatkozik be sorozatgyártású modellen. A teljesen újratervezett műszerfal tökéletesen illeszkedik az izgalmas külső dizájnhoz. A magasra helyezett szabadonálló kijelzőt egy dizájnvonal keretezi, melyben visszaköszön a motorháztető vonala, míg a kijelző alatti rész ergonomikus csuklótámaszt képez a képernyő könnyebb kezeléséhez. A műszerfal és az ajtókárpitok puha felületeit nagyméretű dizájnelemek jellemzik speciális új tapintású felülettel. Ez a kristályos elemeket utánzó felület jellemzi majd a ŠKODA márka stílusát a jövőben.

 

A fehér vagy piros színű hangulatvilágítás, és a kontrasztos varrással készült meleg színárnyalatú kárpitok teszik kellemessé a ŠKODA SCALA utasterét. Opcióként az ügyfelek kifinomult Suedia kárpitot is választhatnak. A ŠKODA stílusának megfelelően az utastér elképesztően tágas. Ez az autó hosszú tengelytávjának (2649 mm) köszönhető, mely a hátsó ülések előtti luxusszintű, a ŠKODA OCTAVIA méreteivel egyező 73 milliméteres lábteret is eredményezi. A hátsó fejtér, 982 milliméter, a legnagyobb a kategóriában. A ŠKODA SCALA a kategória legnagyobb, 467 literes csomagterével büszkélkedhet. A hátsó támlák lehajtásával ez az érték 1410 literre emelkedik.

 

A ŠKODA SCALA a digitalis műszerfalának méretével is a kategóriájának élén áll. Az opcionálisan rendelhető, testreszabható digitalis műszerfal például 10,25”-os kijelzővel rendelkezik, és a vezető öt féle megjelenés közül választhat. Az elérhető infotaiment rendszerek , melyek az utolsó generációs Modular Infotainment Matrix-ra épülnek, érintőképernyővel rendelkeznek, akár 9,2 collos méretben, ami a műszerfal tetején, a vezető által jól látható helyen helyezkednek el.

 

A ŠKODA Connect legújabb generációs online szolgáltatásának köszönhetően az utasok mobiltelefonjuk segítségével nyithatják, zárhatják az autót, de a rendszer szoftverét vagy térkép adatbázisát is frissíthetik. A ŠKODA történetében először, minden leszállított ŠKODA SCALA mindig online lesz.

 

Számos vezetéstámogató rendszer, együttműködve a különböző passzív biztonsági rendszerekkel biztosítja a ŠKODA SCALA magas szintű biztonságát.

 

Az új ferdehátú modell világpremierjére 2018. december 6-án Tel Avivban kerül sor.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.